Hvem er vi?

Viting logo

Søren

Produktions Teknolog

Søren kører til dagligt bus, man han har også en uddannelse som Produktions teknolog og det nyder vi godt at i vores lille firma. Søren er en kreativ person, som har mange års erfaring i at udvikle nye ideer. Han har en evne til at få ideerne tegnet og produceret i virkeligheden. Han går også ind i produktionen og sikrer, at det færdige produkt er af høj kvalitet og opfylder alle kravene og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

En af Sørens seneste bedrifter har været at finde en innovativ løsning på at hænge haveredskaber op på en måde, som ikke allerede findes og det er lykkedes ham at udvikle en smart og effektiv måde at organisere og opbevare haveredskaber på. Det gør det nemmere for haveejere at holde styr på deres haveredskaber i fremtiden. Søren har en fantastisk evne til at tænke ud af boksen og finde nye måder at løse komplekse problemer på, er han altid på udkik efter nye ideer og løsninger på problemer som opstår i dagligdagen.

Anders

Webmaster

Anders arbejder til daglig i en sportsforretning på 9 år, hvor han også er uddannet. Han har opnået en bred vifte af færdigheder og erfaringer, som han gør brug af her i webshoppen. Hans primære fokus er online marketing. Herunder kampagner på sociale medier, Facebook-annoncering og Instagram-opslag. Han sikre, at vi har en stærk online tilstedeværelse og effektive annonceringsstrategier. Anders er også ansvarlig for vores SEO, og har ansvaret for, at vores hjemmeside er let at finde af potentielle kunder. Derudover administrerer han også vores webshop. Han har en god forståelse for digital markedsføring og er altid på udkig efter nye måder at forbedre vores tilstedeværelse på nettet.

Viting logo

Dorte

Kontorassistent & Lager ansvarlig

Dorte har stor erfaring med at arbejde i detailhandlen og har været selvstændig med sin egen købmandsbutik på et tidspunkt. I de sidste mange år har hun arbejdet som kontorassistent med mange forskellige opgaver og ansvarsområder da Dorte gerne vil lære nyt.

Dorte er ansvarlig for, at vores produkter altid er på lager og klar til at sende til vores kunder. Hun holder styr på vores lager og sikre at vi altid har de produkter, vores kunder ønsker.